Working as a foundation allows for structure and scale

Att arbeta som en grund möjliggör struktur och skala

26/10/2023

Efter mer än ett år av biståndsprojekt av varierande storlek och karaktär, blev det klart för vårt team att kriget troligtvis inte kommer att sluta någon gång snart. Vi var tvungna att börja leta efter sätt att driva upp omfattningen av vårt arbete. Som pragmatiska finländare ville vi få mer gjort med mindre ansträngning.

Att starta en stiftelse gör att du kan – tvingar dig att – skapa struktur, processer och en vision. Plötsligt var det ett klart nästa steg när vårt team strävar efter skala och operativ effektivitet. Vårt team förstärktes med en mycket erfaren kassör och vi fick seniorstöd från redovisningsföretaget InvestCo och marknadsföringsbyrån LeRoy Agency.

Nu, några veckor senare, är vi oerhört glada över att kunna lansera vår stiftelse Zero Line Finland med en webbplats vi är mycket stolta över. När vi fortsätter att utveckla vår kommunikation tror vi att vår webbplats introducerar vårt arbete, team och vision på ett övertygande sätt för gamla och nya partners.

Allt eftersom vårt arbete för att stödja Ukraina fortsätter, kommer vi att fortsätta att upprätthålla Ukrainas kamp för frihet i finländarnas medvetande, samt tillhandahålla en ytterligare kanal för att skicka hjälp till de behövande.


På uppdrag av Zero Line Finland,

Anders Brotherus, ordförande

Andreas Wilkman, styrelseledamot

Marcus Lindh, styrelseledamot
Tillbaka till blogg