Operaatio Sisua Rajalle!

Zero Line Finland har inlett Operation Sisua Rajalle!


Operation Sisua Rajalle! syftar till att ge en tydlig signal om att stödet för Ukraina fortfarande är mycket starkt och växer för varje dag i Finland. I ett försök att göra detta kommer Zero Line Finland att arrangera sitt hittills största biståndspaket som tagits in som en hjälpkonvoj till Ukraina under segerdagen i Europa . Slutdestinationen för konvojen kommer att vara i Kiev där ukrainska borgmästare, general och ledamot av det ukrainska parlamentet kommer att välkomna konvojen.

Flera högprofilerade personer har redan åtagit sig att delta i konvojen och bli officiella beskyddare för operationen. De första av dessa namn publiceras snart och vi välkomnar fler.


Officiella företag som stödjer och är partner i denna verksamhet är hittills:Vi välkomnar många fler supportrar att vara med och vi kommer att publicera nästa mycket snart.

Zero Line Finland arbetar här med att uppfylla insamlade och verifierade förfrågningar från enheter och organisationer i Ukraina.

Vi kommer att anskaffa dessa nödvändiga produkter genom pålitliga samarbetspartners och verifierade europeiska leverantörer. När majoriteten av de upphandlade varorna kommer att transporteras via logistiska samarbetspartners till Ukraina med lastbilar, kan vi upphandla varorna direkt utan att betala moms och vi utlovas även specialrabatter för denna operation. I ett försök att få alla nödvändiga dokument för tull- och transportföretagen gjorda i tid, avslutar vi insamlingen 28.4.2024 kl 23:59 .

Det här är de artiklar som har efterfrågats akut och grafen som visar hur långt vi har nått målet för varje kategori eller artikel. Mer information om slutmottagare och förfrågningsdetaljer finns på "produktsidorna" och kommer också att delas inom kort.

För att hjälpa oss att göra denna operation Sisua Rajalle! en framgångssaga snälla sprid ordet om denna operation bland dina vänner, släktingar, kollegor och på sociala medier och gör en donation till en eller flera av "produkterna" och föremålen listade nedan och lyssna även på donationssidan .


Kenttälapio
Skor på arménivå
Kikare
Ryggsäckar eller sportväskor på arménivå


Taktiska handskar
Skyddsglasögon
Kit för allvarliga trauman
IFAKS
Skyddsvästar
Ballistiska hjälmar
Boxers på arménivå
Byxor på arménivå
Alvis Tactica pansarfordon
5 platser / större pick-up truck nr 1
5 platser / större pick-up truck nr 2
5 platser/ större pick-up truck nr 3
Begagnad 2-sits pick-up truck nr 1
Eco Flows
Drönare
Begagnad Van nr 1
Begagnad Van nr 2
Begagnad Van nr 3
Begagnad Van nr 4
Begagnad vanlig bil nr 1
Begagnad liten Van nr 1
Begagnad lastbil nr 1
Minröjningsbåt nr 1